EGO

Alex Ploeg

Alex Ploeg - EGO

Na een succesvol debuut (en een minder succesvolle pandemie) is Alex Ploeg terug in de theaters! Alex werd door de Volkskrant gekozen tot hét Comedytalent van 2018, door NRC als één van de meest veelbelovende cabaretiers van het decennium en zijn debuut Ultimatum werd genomineerd voor de Neerlands Hoop. Oja en tussendoor bedacht en speelde hij ook nog in het satirische sketchprogramma Klikbeet (NPO3). Genoeg om flink van naast je schoenen te gaan lopen. 


In EGO zien we Alex ogenschijnlijk in zijn cabaret-element: op het podium, strak in het pak, gitaar in de hand, zelfverzekerd en klaar om de boel op stelten te zetten. Maar al snel neemt zijn ware aard de overhand. Harde grappen, persoonlijke verhalen, absurde sketches en meeslepende liedjes komen in hoog tempo op je af. Over de strijd aangaan met jezelf. Het onzekere voor het zekere nemen. Alex fileert zichzelf en de wereld op ongekend hilarische wijze.

wo 23 mrt 2022
Theater aan het Vrijthof:
Papyruszaal
20:00 - 21:35
Sterrang € 25
Rang 1 € 20
Cabaret
Tickets
Zet op wensenlijst
C

'Met EGO bewijst hij dat hij meer is dan een goede grappenmaker en ook echt iets te melden heeft'

★★★★ Trouw

'In EGO bewijst hij opnieuw koning van de zelfspot te zijn'

★★★★ Telegraaf

'In zijn tweede voorstelling EGO, met vaak verrassende observaties over mannelijkheid, laat hij zien dat hij gegroeid is'

★★★★ Volkskrant

Alex Ploeg - EGO Alex Ploeg - EGO Alex Ploeg - EGO Alex Ploeg - EGO

FOTO

Mark David & Jurjen van Loon 

Bob Bronshoff