Fotostudio De Jong

Wilfried de Jong

Wilfried de Jong - Fotostudio de Jong

Wilfried de Jong neemt zijn grote liefde bij de hand. Fotografie. Hij maakte eerder een prachtige televisieserie onder de titel Fotostudio De Jong. Nu gaat hij met foto’s en muzikanten het theater in. Met een gretige blik laat Wilfried zijn fantasie de vrije loop.

Op het toneel staat Fotostudio de Jong. Geen doorsnee fotostudio. Op groot scherm verschijnen foto’s van beroemde fotografen uit binnen- en buitenland, nieuwsfoto's en werk uit Wilfrieds privécollectie. Iedere foto krijgt een energieke bewerking, in de vorm van een pakkend verhaal, een song of een theatrale scène. En staat Wilfried daar tussendoor nou foto's te ontwikkelen...?

In Fotostudio De Jong is ook plek ingeruimd voor fotoliefhebbers in de zaal. Iedereen maakt foto’s; soms serieus met een goed toestel, soms heel snel met een mobieltje. Wilfried nodigt een aantal mensen uit het publiek uit om hun foto te laten zien. En nieuwsgierig als hij is, gaat Wilfried graag even met de makers in gesprek.

Er wordt live muziek gespeeld door Cok van Vuuren (gitaar), Bart Wijtman (bas, toetsen, loops) en Rob Wijtman (slagwerk). Regie is in handen van Antoine Uitdehaag.

Fotostudio De Jong Live, voor oog en oor.


 

ma 21 mrt 2022
Theater aan het Vrijthof:
Papyruszaal
20:00 - 21:15
Sterrang € 27,50
Rang 1 € 22,50
Cabaret
Tickets
Zet op wensenlijst
C

Stuur je foto in tijdens de voorstelling!

Heel bijzonder: het publiek kan eigen foto’s aanleveren voor de avond. Iedereen maakt foto’s; soms serieus met een goed toestel, soms heel snel met een mobieltje. Wilfried nodigt het publiek uit die foto’s vlak voor aanvang of tijdens de voorstelling te versturen of af te geven. Het gaat hierbij niet om de perfecte kwaliteit, je mag een afdruk meenemen, maar het mag ook gewoon op je mobieltje. Hij zal ze live van commentaar en muziek voorzien. En voor wie wil, gaat Wilfried zelfs met de maker in gesprek. Houd er wel rekening mee dat niet iedereen aan de beurt kan komen.

Gitaar
Cok van Vuuren

bas, toetsen, loops
Bart Wijtman
slagwerk
Rob Wijtman

Foto
Clemens Rikken