Greg Shapiro

The Madness of King Donald

Greg-Shapiro-The-Madness-of-King-Donald-Adrie-Mouthaan HR (1).jpg

Greg Shapiro spreekt zich uit! The Madness of King Donald is een avond vol stand-up comedy, cabaret en improvisatie over de Amerikaanse president Trump. Elke show biedt het publiek de kans om vragen te stellen aan ‘de president’. 

Hij was de stem achter de beroemde Netherlands Second-video uit Zondag Met Lubach (wereldwijd meer dan 75 miljoen views). Nu spreekt Greg Shapiro zich uit! De Amerikaans-Nederlandse comedian groet de 45e - en mogelijk laatste - president van de Verenigde Staten: Donald J. Trump. Nee, Amerika kreeg niet de allereerste vrouwelijke president, maar wel de allereerste president die geestelijk duidelijk ziek is. The Madness of King Donald is een avond vol stand-up comedy, cabaret en improvisatie. Elke show biedt het publiek de kans om vragen te stellen aan de president. As 'The Original Fake Trump’, Shapiro remains committed to giving more press conferences than the actual Trump.


'De stem achter de beroemde ‘Netherlands Second’ video spreekt zich uit'

di 19 mrt 2019
AINSI:
Theaterzaal
20:30 - 22:35 / 1 pauze
Prijs € 17,50
Cabaret
Tickets

Info

Engelstalige voorstelling

C

 

"Lachen, lachen en nog eens lachen.." - Theaterkrant

 

Theatershuttle

Theater aan het Vrijthof biedt bij voorstellingen in AINSI de mogelijkheid om voor €7 met een busje heen en terug te reizen.

Meer informatie Over AINSI Theatershuttle

Fotografie

Andrie Mouthaan