Joost Spijkers

Spijkers II

Joost Spijkers

Spijkers II

Een schot in de roos was hij op festival BRUIS x Het Parcours in Maastricht. Het publiek ging uit zijn dak. En hoe kan het ook anders met de Limburgse Joost Spijkers, die voor zijn programma Spijkers II de Poelifinario won: de prijs voor meest indrukwekkende cabaretprogramma van het seizoen. Met zijn muzikale solo-avontuur brengt hij een combinatie van poëtische liedteksten, fantastische muziek en een in een kleinkunstland zeldzame mengeling van jazz, balkan, pop, rock en fado.

'Winnaar van de Poelifinario voor meest indrukwekkende cabaretprogramma'


Spijkers II was de beste cabaretvoorstelling in de categorie kleinkunst en stak met kop en schouders boven andere voorstellingen uit, aldus de jury van de bekende theaterprijs de Poelifinario. De jury noemt de voorstelling rauw, puur en vol passie. Prachtig meeslepend verteld. Spijkers’ muzikale solo-avontuur laat zien dat hij nog meer kan dan dat wat hij doet met de Ashton Brothers. De getalenteerde ambachtelijke theatermaker zingt in prachtige liederen zijn verhaal, samen met geweldige muzikanten in een minimalistisch decor, dat alle ruimte biedt aan de melancholieke energie van Joost. 

zo 17 nov 2019
AINSI:
Theaterzaal
20:30 - 22:00
Prijs € 21,50
Cabaret
Tickets

Info
Bijgeboekt
C

'Poelifinariowinnaar Joost Spijkers terug met winnende show'

lees het hele artikel

Joost Spijkers - Spijkers II - Jaap Reedijk (2).jpg Joost Spijkers - Spijkers II - Jaap Reedijk (3).jpg SPIJKERS%20-%20SPIJKERS%20II%20-%20scènefoto%208%20(c)%20Jaap%20Reedijk.jpg

'Geestige mimiek, danstalent en zangstem maken zijn tweede solovoorstelling Spijkers II uniek.'

de Volkskrant ****


'‘Spijkers II’ is zoals
een goed theaterconcert moet zijn'

Trouw ****

'Nooit voorspelbaar en door Spijkers met
kracht en energie, vurig en gepassioneerd gezongen. Met een prachtstem.'

Theaterkrant *****