Kaj Gorgels

Effe relativeren

Kaj Gorgels

Effe relativeren

Op social media werd Kaj bekend dankzij ‘Kaj’s typetjes’. Hij stond daarna in de spotlights als finalist van Expositie Robinson 2017 en presentator van onder andere Concentrate en Temptation Island VIPS, I Love You Tattoo en De Beste Verleiders. In Effe relativeren vertelt hij over de dilemma’s waar hij en zijn leeftijdsgenoten voor staan.

Effe relativeren is de eerste one-man theatershow van Youtuber en presentator Kaj Gorgels, over wat je met jezelf aan moet als je eind twintig bent.

 

Je bent eind twintig en vindt maar dat veel keuzes moeten worden gemaakt. Blijf je bijvoorbeeld een vrijgezellen feestbeest of wordt het niet eens tijd om te settelen? Kaj ziet aan beide kanten voor- en nadelen. Op zijn eigen komische en sarcastische wijze bespreekt Kaj dit graag met het publiek. Want: het is tijd om effe te relativeren.

wo 16 okt 2019
Theater aan het Vrijthof:
Papyruszaal
20:00 - 21:50 / 1 pauze
Prijs € 22,50
Sterrang € 26
Cabaret
Tickets
C
16.10.2019 Kaj_Gorgels (c) Jaap_Reedijk2.jpg 16.10.2019 Kaj_Gorgels (c) Jaap_Reedijk5.jpg 16.10.2019 Kaj_Gorgels (c) Jaap_Reedijk4.jpg 16.10.2019 Kaj_Gorgels (c) Jaap_Reedijk3.jpg

Van YouTuber naar cabaretier
Kaj Gorgels begon in 2012 zijn carrière op YouTube, waar hij zijn kijkers vermaakte met imitaties en sketches op zijn eigen YouTube kanaal genaamd ‘Kajs typetjes’. Later begon hij met het maken van vlogs over zijn eigen leven en behaalde hiermee 100.000 volgers. In 2017 maakte hij zijn televisiedebuut met het programma SOS: mijn vakantie in een hel waarin hij samen met John Williams een presentatie duo vormde. In hetzelfde jaar werd Kaj Gorgels finalist van Expeditie Robinson en presenteerde hij onder andere Concentrate en Temptation Island VIPS, I Love You Tattoo en De Beste Verleiders. In Januari werd bekend gemaakt dat Kaj Gorgels het stokje gaat overnemen van Dennis Weening als presentator van Expeditie Robinson.

Regie coaching

Badaboom

Foto

Studio Beng Beng, Jaap Reedijk