Live

Patrick Laureij

12.12.2022 Patrick Laureij - Live

Wat het is? Lachen. Heel veel lachen. Om hem, om de herkenning, om de grappen, om de manier waarop. Patrick Laureij is in korte tijd uitgegroeid tot een fenomeen. Hij sweepte Cameretten, veroverde de podia en flikte het op Netflix: zijn programma’s Dekking Hoog en Nederlands Hoop worden daar verbazingwekkend vaak gestreamd. Clips van zijn shows gaan verrekte viral. En nu komt hij met Live. Zijn derde. En weer is het genadeloos geestig, goudeerlijk en heerlijk hilarisch. Anderhalf uur verbaal geweld is het. Op z’n Rotterdams. Recht voor z’n raap, voeten op de grond en een relativerende ondertoon. Live gaat over het leven. Over Patrick. Over alles om hem heen. En dus ook over jullie. Kom maar kijken. Want het is lachen. Heel veel lachen. Dat is het.  

Zijn derde. En weer is het genadeloos geestig, goudeerlijk en heerlijk hilarisch. Anderhalf uur verbaal geweld is het. Op z’n Rotterdams.
 
 

ma 12 dec 2022
Theater aan het Vrijthof:
Papyruszaal
20:00 - 21:40
Sterrang € 29,50
Rang 1 € 24,50
Cabaret
Tickets
Zet op wensenlijst
Info

Voorprogramma - Sezgin Güleç
Het voorprogramma wordt verzorgd door Sezgin Güleç, mede-Rotterdammer, aanstormend talent en kersvers lid van Comedytrain. 

C

FOTOGRAFIE

Han Ernest