Niet wat je denkt

Beth & Flo

16.03.2023 Beth & Flo – Niet wat je denkt

Gewapend met een sloophamer breken Beth & Flo alle muren af. De muren van het studeerkamertje waar hun piano staat en waar ze urenlang, jarenlang, eindeloos etudes en fuga’s van Bach hebben geoefend. De muren van die hele klassieke concertwereld waarin ze gevangen zitten, moeten kapot. Ze willen eruit! Ver weg van de gebruikelijke regels in de wereld waar ze vandaan komen, ver weg van de tradities. Want waarom zou je niet gewoon eens Rachmaninov spelen met een prei in je binnenzak? In Niet wat je denkt bestormen Beth & Flo de theaterzalen met absurdistische scènes, virtuoos pianospel en sprankelende samenzang. Dit veelbelovende cabaretduo stort klassieke muziek over je heen en maakt theater zoals je niet eerder zag! 

Elsbet Remijn & Claudette Verhulst studeerden beiden klassiek piano aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag, maar kozen meer voor het cabaret. Natuurlijk met die klassieke piano als trouwe vriend. In het theater spelen ze nu hun eerste avondvullende voorstelling Niet wat je denkt.
 

Theaterkrant
‘Vrolijk, levendig en met aanstekelijk enthousiasme’ 
‘Ze bewijzen anderhalf uur lang dat klassieke muziek helemaal niet doods en stoffig is.’


‘Virtuoos pianospel’
 

do 16 mrt 2023
Theater aan het Vrijthof:
Bovenzaal
20:30 - 22:00
Prijs € 17,50
Cabaret
Tickets
Zet op wensenlijst
C
16.03.2023 Beth & Flo – Niet wat je denkt 16.03.2023 Beth & Flo – Niet wat je denkt 16.03.2023 Beth & Flo – Niet wat je denkt 16.03.2023 Beth & Flo – Niet wat je denkt

FOTOGRAFIE

Jaap Reedijk en Curly and Straight