Philippe Geubels

Tv-opname ‘Is er een dokter in de zaal’ (busreis naar Antwerpen)

Philippe Geubels Publiek gezocht.png

Philippe Geubels stond in 2006 voor het eerst op het Belgische comedy-podium en wist al snel de harten van het Vlaamse publiek te veroveren. In 2013 waagde hij de overstap over de landsgrenzen met Made in Belgium. Het bleek een schot in de roos. Vier jaar later bracht hij ook zijn tweede show Bedankt voor alles naar de Nederlandse theaters en stond hij samen met Gabbers Jandino Asporaat, Roué Verveer en Guido Weijers in de ZiggoDome.

'Philippe Geubels in levenden lijve'


Geubels besloot zich vooral te gaan richten op televisiewerk, het medium waarop hij inmiddels niet meer weg te denken is. Door het succes van zijn televisiecarrière hoeft Geubels niet gemist te worden. Philippe Geubels biedt bezoekers van Theater aan het Vrijthof de mogelijkheid om tv-opnames bij te wonen van zijn nieuwe televisieprogramma Is er een Dokter in de Zaal.

di 10 sep 2019
Theater aan het Vrijthof Overige zalen :
Theatercafé
13:15 - 20:15
Prijs € 10
Cabaret
Tickets
C

 

Aanwezig zijn bij opnames nieuwe televisieshow van Philippe Geubels
In afwachting van een nieuwe voorstelling van Geubels, kunt u op dinsdag 10 september de opnames bijwonen van Is er een Dokter in de Zaal, het nieuwe televisieprogramma van Philippe. U wordt om 13.15 uur met een bus vanaf Theater aan het Vrijthof naar de opnamestudio in Lint, België, gebracht. Hier woont u de televisieshow bij, die om 16.00 uur begint. Na afloop wordt u met de bus weer terug naar het Vrijthof gebracht. 

Is er een Dokter in de Zaal
Is er een Dokter in de Zaal is een komische panelshow waarin Philippe Geubels samen met zijn gasten de vele facetten van onze gezondheid bespreekt. Een onderwerp waar genoeg over te zeggen valt, maar vooral ook goed om gelachen mag worden. Want dat is tenslotte gezond. Hebben de comedians en bekende Nederlanders niet het juiste antwoord paraat? Geen nood, want gelukkig is er een Dokter in de Zaal! De televisieshow zal zowel op de Nederlandse als Belgische televisie worden uitgezonden.
 

Programma 
Bezoekers worden met een bus opgehaald vanaf Theater aan het Vrijthof.

Verzamelen: 13.00 uur
Vertrek: 13.15 uur
Opname: 16.00 uur
Terug bij Theater aan het vrijthof: circa 20.15 uur