René van Meurs

Ik beloof niks

René-van-Meurs-Ik-beloof-niks-Anne-van-Zantwijk (3).jpg

René heeft weer van alles meegemaakt waar hij heel graag over komt vertellen. Dingen die hij echt moet delen en die u echt moet horen. Het zou zomaar weer een avond vol mooie verhalen, rake grappen en een flink tempo kunnen worden, maar René belooft niks. Misschien dat hij ook een stevig potje zal improviseren. Althans, dat zou kunnen. Dat ligt namelijk ook een beetje aan u. Je maakt zo’n avond tenslotte samen, nietwaar? In principe was hij van plan om exact te doen wat u van een heerlijk avondje cabaretteketet zou mogen verwachten. Het wordt tijd voor een open vizier, oprechte verbazing en elkaar dan echt leren kennen. Laten we één ding afspreken: u bent op tijd in AINSI en René doet de rest. Dat is dan bij deze zijn laatste belofte.

“Een erg mooi programma waarbij vorm en inhoud naadloos in elkaar passen, vooral ook door het zeer persoonlijke karakter van zijn verhaal.”

 Juryrapport nominatie Neerlands Hoop 2018

di 19 feb 2019
AINSI:
Theaterzaal
20:30 - 21:55
Prijs € 15
Cabaret
Tickets

Info
C
Theatershuttle

Theater aan het Vrijthof biedt bij voorstellingen in AINSI de mogelijkheid om voor €6 met een busje heen en terug te reizen.

Meer informatie Over AINSI Theatershuttle

Fotografie

Anne van Zantwijk