Rock & Roll

Roel C. Verburg

Roel C. Verburg - Rock & Roll

Liedjes in de traditie van Hans Dorrestijn, met de muzikale kwaliteit van Spinvis. Zo laat een voorstelling van Roel C. Verburg zich het beste omschrijven. 

Echte rocksterren spelen in uitverkochte voetbalstadions, vliegen met hun eigen privéjet, verblijven in luxe hotelkamers en drinken daar in het bubbelbad dan dure champagne met hun groupies. Roel C. Verburg daarentegen speelt doorgaans in kleine zaaltjes, heeft al jarenlang dezelfde vriendin en drinkt na een optreden vaak een goedkoop blikje bier in de trein naar huis.

In zijn derde theatershow Rock & Roll brengt hij, behalve nog meer nieuwe grappige liedjes, ook verhalen uit de rockgeschiedenis en vergelijkt die met zijn eigen leven ‘on the road’. Beduidend minder sensationeel, maar nog steeds Rock-’n-Roll...

di 20 dec 2022
Theater aan het Vrijthof:
Bovenzaal
20:30 - 21:45
Prijs € 17,50
Cabaret
Tickets
Zet op wensenlijst
C
Roel C. Verburg is inmiddels vaste bespeler van het Comedy Café in Amsterdam en op tv was hij eerder te zien in Tatatataal, Kopspijkers, Comedy Explosion en Padoem Patsss. Daarnaast speelde hij ook op festivals als Concert At The Sea, Lowlands en de Zwarte Cross.
Roel C. Verburg

fotografie

Maikel Thijssen

Jan Willem Houweling