Rundfunk

Todesangstschrei

Rundfunk

Todesangstschrei

Na de zeer succesvolle en met de Neerlands Hoop 2018 bekroonde debuutvoorstelling Wachstumsschmerzen komt het duo Rundfunk met Todesangstschrei.  Ging Wachstumsschmerzen over de pijn van het opgroeien, nu storten de heren zich in Todesangstschrei op de nietsontziende ellende van de naderende dood.

'Vanaf je jeugd weet je dat de dood steeds dichterbij komt... Lachen!'


Nadat je je door een jeugd vol dure fouten, zure nederlagen en gure afwijzingen heen hebt geworsteld en het eindelijk tijd is om op eigen benen te staan en van het leven te gaan genieten, ligt er een oude, smerige vriend op de loer die de rest van je leven naar je zal gluren en in je nek zal hijgen: de DOOD. Je hebt het nest nog niet verlaten of je haren worden dunner, je spieren strammer en je zicht zwakker. De allesbeklemmende angst voor de dood en het wachten daarop is onvermijdelijk begonnen. En het enige dat zeker is, is dat -ie elke seconde dichterbij komt. 

'Ultiem amusement' ★★★★★

Algemeen Dagblad over Wachstumsschmerzen

 

za 25 apr 2020
Theater aan het Vrijthof:
Papyruszaal
20:00 - 21:30
Prijs € 22,50
Sterrang € 27,50
Cabaret
Tickets
C

Na Wachstumsschmerzen over de pijn van het opgroeien, storten de jongens van Rundfunk zich in Todesangstschrei op de nietsontziende ellende van de naderende dood.

Fotografie

Mark Engelen