Saman Amini’s Integratieplan

Black Sheep Can Fly

Saman Amini’s Integratieplan

Black Sheep Can Fly

Na de veelgeprezen voorstellingen A Seat at The Table, Samenloop van Omstandigheden en Nobody Home is theatermaker, performer en muzikant Saman Amini terug met zijn eerste cabaretsolo. In Saman Amini’s Integratieplan zet hij op hilarische, intieme en met vlagen pijnlijke wijze uiteen hoe we omgaan met elkaar in deze multiculturele samenleving.

Gewapend met persoonlijke verhalen en een veelheid aan sketches en songs neemt Amini ons mee op zijn reis naar het ‘Nederlanderschap’. Van zijn kinderjaren in Teheran, zijn tijd na het AZC in Brabant tot aan zijn studietijd aan de Toneelacademie Maastricht. Zoekend naar een antwoord op de terugkerende vraag; waar is thuis en wanneer ben ik eindelijk volledig geïntegreerd?

Het belang van maatschappelijk urgente verhalen
Saman Amini (1989, Iran) produceert met zijn eigen stichting BLACK SHEEP CAN FLY met regisseur en scenarioschrijver Nima Mohaghegh menselijke en maatschappelijk urgente verhalen die onderbelicht zijn in het theater, maar wel degelijk onderdeel uitmaken van onze samenleving.

wo 2 nov 2022
AINSI:
AINSI theaterzaal
20:30 - 22:00
Prijs € 20
Cabaret
Tickets
Zet op wensenlijst
Info
C
★★★★ Volkskrant 
“Het theaterdier Amini verdient lof voor zijn branie, invoelbare liedjes, hilarische anekdoten en magistrale verteltalent.” 
 
Theaterkrant 
‘Amini is een overrompelende podium persoonlijkheid die iedereen inpakt met zijn aanstekelijke glimlach en zijn futuristisch-melodieuze muziek.’ 
 
‘Toptheater’, ‘Aangrijpend en inhoudelijk
sterk’, ‘Godvergeten talent’
- Youp van ’t Hek 
Black Sheep Can Fly - Saman Amini’s Integratieplan Black Sheep Can Fly - Saman Amini’s Integratieplan Black Sheep Can Fly - Saman Amini’s Integratieplan Black Sheep Can Fly - Saman Amini’s Integratieplan

FOTOGRAFIE

Bas de Brouwer 

Concept, muziek, tekst en spel

Saman Amini

Regie

Geert Lageveen

Muziek en Muzikale begeleiding

Martin Verheesen

Tekstuele bijdrage

Geert Lageveen en Floris van Delft

Dramaturgie

Floris van Delft 

Decorontwerp en kostuumontwerp

Dieuweke van Reij

Tekstcoach

Nima Mohaghegh

Lichtontwerp

Stefan Dijkman