Stand-up & voorlezen (try-out)

Arjen Lubach

 Arjen Lubach - Stand-up & voorlezen

Voor het voorjaar van 2021 had cabaretier en presentator Arjen Lubach een uitgebreide theatertournee gepland staan, maar een vleermuis in China gooide roet in het eten. In de hoop dat theaters ooit weer zullen bruisen zoals ze vroeger deden, bleef Arjen werken aan nieuw materiaal voor op het podium. Net als in de zomer van 2020 probeert hij in het najaar van 2021 zijn grappen en verhalen uit op nietsvermoedende theaterbezoekers die ook wel weer eens toe zijn aan een avondje uit.

Een uur lang ruw comedy-materiaal, waarvan sommige grappen misschien maar één keer te horen zullen zijn en anderen uit kunnen groeien tot klassiekers als ‘Beter (dan Baudet) in bed’. Gegarandeerd uniek.

Wie Arjens eerste solovoorstelling Live! heeft gezien, had misschien al een vermoeden: dat smaakt naar meer. Een nominatie voor de Annie MG Schmidtprijs, een ‘diamantje’ van de Theaterkrant en uitverkochte theaterzalen bevestigen dat hij zich niet alleen op televisie thuis voelt maar ook in het theater.

di 26 okt 2021
Theater aan het Vrijthof:
Papyruszaal
21:00 - 22:00
Prijs € 25
Cabaret
Tickets
Zet op wensenlijst
Info
Try-out
C
<Afbeelding (ID 6) bestaat niet>

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer odio massa, tempus id ullamcorper id, consectetur vitae dui. Suspendisse justo tortor, tempor ut mollis luctus, mollis id odio. Donec id dignissim dui. Maecenas cursus semper venenatis. Pellentesque scelerisque rhoncus porttitor. 

Directed by
Nick Lane
Music 
Tristan Parkes
Design 
Victoria Spearing
Costume design
by Naomi Gibbs