Tijdloos genot

Thjum Arts

08.03.2023 Thjum Arts - Tijdloos Genot

What you see is what you get! Een authentieke gast met doordachte humor.  

“Thjum speelt in Tijdloos Genot een anti-held en dat doet hij met verve. Met zijn intelligente grappen kiest hij de route van het understatement. Arts brengt een droogkomische performance”. Dit schrijven anderen over hem, dan zal het wel zo zijn. 

In 2012 besloot Thjum mee te doen aan de jaarlijkse talentenjacht van school met zijn eigen geschreven theatermonoloog. Het was een poging tot verbinden met zijn schoolgenoten, maar tot zijn grote verbazing moest iedereen lachen en bleek wat hij deed ‘comedy’ te heten. Hij won de tweede prijs: een bon voor de Free Record Shop.

Dat hij sinds de talentenjacht een enorme ontwikkeling door heeft gemaakt, blijkt als hij in 2018 mee doet aan het Amsterdams Studenten Cabaret festival en daar de Jury- en Publieksprijs wint. Niet veel later is hij ook finalist bij het Leids Cabaret festival en in 2021 wint hij de Jury- en Publiekprijs bij Cabaretfestival Cameretten.

wo 8 mrt 2023
Theater aan het Vrijthof:
Bovenzaal
20:30 - 22:00
Prijs € 17,50
Cabaret
Tickets
Zet op wensenlijst
C

 

“Filosofie, sociologie en spiritualiteit in één, zonder dat de humor inboet aan kracht: het is maar weinig cabaretiers gegeven.”

Jury LCF

“Slow-cabaret waarin Arts met zijn grappige mimiek en choreografie iedereen voor zich innam.”

NRC

Interessant, origineel en spannend. Een hoge lachscore en uitzicht op een carrière.”

Jacques d’Ancona

“Zijn programma ging niet alleen over diepgang, het had het ook.”

NRC

CAST

Thjum Arts

CREATIVES

Joost Laterveer

fotografie 

Lieke Bielderman