10 second dance app - lancering

10 second Dance App

Hoe kun je in 10 seconden iets zeggen waar iemand anders een uur voor nodig heeft? Het antwoord zit in 10 Second Dance verscholen in een innovatief instrument dat een artistiek proces in gang zet via de digitale leerweg. 

10 Second Dance maakt gebruik van een interdisciplinaire app waarin dans, muziek en film in combinatie met technologie elkaar versterken en ondersteunen. Mensen van verschillende achtergronden kunnen met deze app de dialoog aan met elkaar zonder dat taal een obstakel vormt. De kracht van het project is dat alle participanten op gelijkwaardige wijze betrokken zijn bij het proces en zowel creator/performer als toeschouwer zijn. Zo zal ook het publiek in deze lecture/demonstratie ervaren dat iedereen dans in zijn broekzak heeft!

A digital dance lab as a platform for
creating and communicating

za 5 okt 2019
Theater Kumulus
14:00 - 15:30
Prijs - GRATIS
Dans
Tickets

Info
D

 

10 Second Dance is een initiatief van Stichting 10 Second Move (Wouter Gulikers en Maria Speth), i.s.m. Academie voor Danseducatie van Fontys Hogeschool voor de Kunsten Tilburg en de Nederlandse Dansdagen. Met ondersteuning van de Gemeente Maastricht, Fonds Podiumkunsten en VIA ZUID.

10 second Dance App 10 second Dance App 10 second Dance App