Nederlandse Dansdagen

Club Tweak

Nederlandse Dansdagen - Club Tweak

In de bevrijdende omgeving van de nacht zijn nieuwe dansstijlen ontstaan en bijzondere connecties gelegd tussen dans en kunstvormen, zoals fashion en visual- en sound design.

De Nederlandse Dansdagen brengt deze voor het voetlicht in een clubconcept waarin lokale en opkomende dj’s van allure een naadloze samenwerking aangaan met dansperformance en visual design. Op vrijdag- en zaterdagavond dendert het feest dan ook nog even door in de Danstent en Theater aan het Vrijthof. 

TWEAK je identiteit! 
guerilla-performances en choreografische interventies


TWEAK ziet de clubcultuur als de ideale omgeving voor de transformatie van publiek naar performer en performer naar publiek. Het is een plek waar het nachtleven met de podiumkunsten wordt vermengd en dient als een inspirerend podium voor makers en dansliefhebbers. In de artificiële en interactieve setting van de club word je getrakteerd op guerilla-performances en choreografische interventies, waarbij je identiteit ‘ge-TWEAKT’ wordt. 

za 1 okt 2022
Overige locaties :
Danstent op het Vrijthof
22:00 - 01:00
Prijs € 5
Dans
Tickets
Zet op wensenlijst
Info

LET OP: TICKETS ZIJN GELDIG OP TWEE LOCATIES, ZOWEL DE DANSTENT OP HET VRIJTHOF ALS DE SOUTERRAINFOYER IN THEATER AAN HET VRIJTHOF

 

CLUB TWEAK IN DE DANSTENT EINDIGT 01.00 UUR

CLUB TWEAK IN DE SOUTTERAINFOYER EINDIGT 03.00 UUR

D