Connor Schumacher

Funny Soft Happy & The Opposite

Connor Schumacher Funny, Soft, Happy & The Opposite

In Funny Soft Happy & The Opposite wordt uw ultieme fantasie werkelijkheid: het leven als een jazzmusicaldanservaring.

Zes dansers demonstreren een high-intensity training voor lichaam en geest, waarmee u uithoudingsvermogen opbouwt voor het leven. Want dat hebben we hard nodig in deze wereld, die steeds sneller draait en waarin waarden als zorg, compassie en luisteren naar elkaar onder druk staan. Hoe verhouden wij individuen ons tot elkaar in zo’n wereld? Of tot de groep? Met dank aan Bob Fosse-musicals, neurowetenschap en work-outvideo’s uit de jaren ’80, bieden de dansers u een glimp van hoe het leven zou kunnen zijn. Sluit u aan: voel u vrij om uw haar los te gooien, een drankje te doen, een gedachte te delen en achteraf te dansen.

If human life is a performance
Then we need a human performance practice 
To build stamina for life

Connor Schumacher

za 21 dec 2019
AINSI:
Theaterzaal
20:30
Inleiding 19:30
Prijs € 15
Dans
Tickets

Info
D
Theatershuttle

Theater aan het Vrijthof biedt bij voorstellingen in AINSI de mogelijkheid om voor €7 met een busje heen en terug te reizen.

Meer informatie Over AINSI Theatershuttle

Concept, choreografie: CONNOR schumacher 

Gemaakt in samenwerking met en gedanst door: Mohamed Boujarra, Sandy Ceesay, Courtney May Robertson, Karlijn Roest (cover), Majon van der Schot, Paolo Yao, Jiaman Zhang Dramaturgie: Maaike Schuurmans

Lichtontwerp en techniek: Edwin van Steenbergen

Beeld: Noortje Stortelder

Productie: Dansateliers

Financieel ondersteund door: Fonds 21, Fonds Podiumkunsten, Prins Bernhard Cultuurfonds, Stichting Zabawas, Gemeente Rotterdam.