DansClick 23

Korzo

DansClick 23

Korzo

Ontdekkingstocht langs nieuwste generatie dansmakers

Het succesvolle concept DansClick fungeert al 15 jaar als springplank voor jonge makers die samen op tournee gaan met een double- of triple-bill. Het is dé manier om kennis te maken met de aanstormende nieuwe garde van de Nederlandse dans! Wie tijdens de 23e editie langs de theaters gaan blijft nog even een verrassing. De winnaars worden in de zomer van 2021 bekend gemaakt.

Een DansClick-avond bestaat altijd uit drie delen: naast de voorstellingen stellen de makers zich voor in videoportretten en na afloop is er de Après Danse waarin zij het publiek op het toneel uitnodigen om onder het genot van een drankje na te praten. Zo kan het publiek direct na afloop op persoonlijke wijze kennismaken met de makers en dansers voor wie de Après Danse een intieme gelegenheid biedt feedback te krijgen van het publiek.

Beeldbepalende makers zoals Ann Van den Broek, Club Guy & Roni, Samir Calixto, David Middendorp, Duda Paiva, Amos Ben-Tal, Pia Meuthen, Jasper van Luijk, Shailesh Bahoran en wijlen Jens van Daele waren allen te zien tijdens de eerdere edities van DansClick.
 

do 25 nov 2021
AINSI:
AINSI Theaterzaal
20:30
Prijs € 17,50
Dans
Tickets
Zet op wensenlijst
Info
D

Foto

Joris Hilterman