Dansen met…

Dansen in het park

Dansen met…

Dansen in het park

De voetjes in de Danstent gaan van de vloer met een aantal Maastrichtse dansverenigingen. Op zondag 2 oktober komen de dansers van Dansen in Park langs op initiatief van Stichting Wij Senioren. Iedereen is van harte welkom om mee te dansen. Alleen kijken en meegenieten onder het genot van een drankje kan natuurlijk ook!

Stichting Wij Senioren is al jarenlang organisator van Dansen in het Park (gestart in 2010). Deze vrijetijdsbesteding voor senioren is uitgegroeid tot een niet meer weg te denken beweeg- en ontmoet initiatief in veel buurten van Maastricht. Op diverse locaties zoals buurtcentrums, zalen en zelfs een dansschool kunnen senioren zich treffen en dansen op een keur van dansstijlen. Zowel geschoolde dansers alsook hobby dansers vinden hun draai op de dansvloer. Van een Tango naar een Foxtrot of Wals, maar ook line dance en een leuke disco hit komen langs. DJ William zorgt voor de muziek en de vrijwilligers zorgen dat alles goed en naar wens verloopt. Al met al is het voor iedere danser een passende en gezellige invulling van de vrije tijd.

'Een eer om als organisatie en vaste bezoekers van Dansen in het Park een onderdeel te mogen zijn van dit jubileum evenement.'


Naast de wekelijkse dansmiddagen en avonden in de buurten organiseert Stichting Wij Senioren ook nog jaarlijks een editie in het Stadspark met een dansvloer en een groot aantal zitplaatsen. Dit als hommage aan het uit de jaren 50 en 60 populair openlucht dansevenement Dansen in het Park, waar ook hun naam vandaan komt. 

zo 2 okt 2022
Overige locaties :
Danstent op het Vrijthof
14:30 - 17:30
Dans

Zet op wensenlijst
Info

GRATIS TOEGANG

D