Les

Ruby Pure Latin

01.10.2022 Ruby Pure Latin & DJ Salsapleasure - Dansen met

De voetjes in de Danstent gaan van de vloer met een aantal Maastrichtse dansverenigingen. Op zaterdag 1 oktober komt Ruby Pure Latin langs en staat de tent in het teken van SALSA. Iedereen is van harte welkom om mee te dansen. Alleen kijken en meegenieten onder het genot van een drankje kan natuurlijk ook!

Ruby Cathalina aka 'Ruby Pure Latin' is geboren op het zonnige Curaçao. Het dansen is hem met de paplepel ingegoten en dansen is voor hem dan ook een way of life. Samen met zijn vrouw, Daniëlle, geeft Ruby met veel passie danslessen en workshops in salsa, bachata, kizomba en merengue. De vaste leslocaties zijn Maastricht en Sittard. Tevens organiseert Ruby Pure Latin elke laatste zondag van de maand een supergezellige salsamatinee in Maastricht bij Stayokay!

‘Gooi je heupen los, laat je meevoeren in de wereld van Ruby Pure Latin en maak kennis met salsa!’


Van 18:00 tot 19:00 kun je meedoen met een workshop die bestaat uit drie delen. Het eerste deel is gericht op merengue om alvast in de Caribische sferen te komen. Daarna volgt salsa om de voetjes en heupen nog wat losser te gooien. Het derde deel blijft nog even een verrassing... Dans mee, dan maken we er sámen een feestje van!

Vanaf 19:00 gaat de dansvloer open voor iedereen. Geniet van de beste salsa moves onder het genot van een drankje of waag zelf een dansje op de dansvloer van de Danstent! DJ SalsaPleasure (Maurice Bell) zal het salsafeest compleet maken.

za 1 okt 2022
Overige locaties :
Danstent op het Vrijthof
18:00 - 19:00
Dans
Tickets
Zet op wensenlijst
Info

Gratis toegang, reserveren verplicht

D