Danslab - SALLY SESSIE (10+)

SALLY Dansgezelschap Maastricht

07.04.2023 SALLY_DoT#2-Sally-Sessies-img_s1.jpg

In SALLY’s DANSLAB ontdekken een nieuwe generatie makers nieuwe manieren om hun verhalen te vertellen via dans en beweging.

SALLY Dansgezelschap Maastricht presenteert tijdens de derde editie van de SALLY SESSIES een indruk van haar ‘Danslab’. Het Danslab van SALLY Dansgezelschap Maastricht en VIA ZUID biedt makers de tijd en ruimte om op zoek te gaan naar nieuwe manieren om met beweging en dans hun verhalen te vertellen. Het is een werkplaats waar choreografen nieuw werk creëren. Het lab biedt ruimte aan zowel jonge choreografen die aan het begin van hun carrière staan als aan gerenommeerde choreografen die op zoek zijn naar nieuwe manieren om verhalen te vertellen via dans en beweging. In het Danslab draait het om co-creatie, onderzoek en presentatie.

Thirza Putri Riphagen is een van de makers in ons Danslab. Zij maakte indruk met haar choreografieën Kubus en Offline tijdens DANSLAB on tour #1 en doet nu onderzoek naar een nieuw onderwerp. Tijdens de SALLY SESSIE neemt zij het publiek mee in een open repetitie en deelt zij haar onderzoek. Altijd al benieuwd geweest naar het maakproces van een nieuwe voorstelling? Dan is dit je kans om een kijkje achter de schermen te nemen met een choreograaf, dansers en een podium.

vr 7 apr 2023
Theater aan het Vrijthof:
Bovenzaal
20:30 - 21:45 / 0 pauzes
Categorieën - Dans
Tickets
Zet op wensenlijst
Info

Toegang is gratis, reserveren is verplicht

Bijgeboekt
D