Danslokaal 10

Conny Janssen Danst

Conny Janssen Danst - Danslokaal 10

Dit jaar is het alweer de 10e editie van het talentontwikkelingsproject voor jonge makers van Conny Janssen Danst. Om dit te vieren gaat DANSLOKAAL 10 in première tijdens de Nederlandse Dansdagen.

‘DANSLOKAAL’ is het jaarlijkse talentontwikkelingsproject van Conny Janssen Danst, waarbij talentvolle makers uitgenodigd worden om nieuw werk te ontwikkelen met de dansers van het Rotterdamse gezelschap. Artistiek leider Conny Janssen, een van de meest toonaangevende choreografen in Nederland, selecteert elke editie in samenwerking met Dansateliers en Korzo een bijzondere verscheidenheid aan talent.

In DANSLOKAAL 10 zijn dat Zino Schat (Korzo), Dovydas Strimaitis (Dansateliers) en Remy Tilburg (Conny Janssen Danst). De jonge makers krijgen de kans om binnen de professionele context van het gezelschap te werken aan de ontwikkeling van hun eigen signatuur. Het resultaat is een verrassende dansavond met drie nieuwe werken, gemaakt voor én met de dansers van Conny Janssen Danst.


Dansateliers en Korzo zijn de creatieve partners van DANSLOKAAL 10.

vr 30 sep 2022
Kumulus Theater
17:00 - 18:05
Prijs € 10
Dans
Tickets
Zet op wensenlijst
Info
Try-out
D
Conny Janssen Danst - Danslokaal 10 Conny Janssen Danst - Danslokaal 10

Choreografen Dovydas Strimaitis (Dansateliers), Zino Schat (Korzo), Remy Tilburg (Conny Janssen Danst)

Dansers Pommelien Van Hees (stage), Maud Huizing, Yanaika Holle, Olivia Escribano Mendieta (stage), Alfonso López González, Michele Simi (stage), Mattia Trematerra (stage), Carmine Vigliotti, Liza Wallerbosch

Coaching Conny Janssen, Jiaxin Chen & Kristin de Groot (Dansateliers), Samuel Wuersten (Korzo)

FOTOGRAFIE Salih Kilic