Delusion

Oxygen | Jennifer Romen

Delusion

Oxygen | Jennifer Romen

Jennifer Romen (Maastricht, 1996) is een jonge, ambitieuze choreograaf die met haar gezelschap Oxygen indruk maakt met visueel werk vol strakke choreografieën en beeldende illusies. Ze werd drievoudig Europees Kampioen, drievoudig Wereldkampioen en ze won de World Dance Sport Games in Taiwan en The World of Dance Championship in Los Angeles. In 2020 won ze de Inspiratieprijs 2020 van het Prins Bernard Cultuurfonds.

Met haar eerste eigen, avondvullende voorstelling Delusion bestormt ze de grote zalen. Delusion wordt een visueel hoogstandje bestaande uit drie delen dat het publiek door het gebruik van illusies constant op het verkeerde been zet en het publiek meeneemt in een reis van een adolescent die volwassen wordt. Een verbluffende, ontroerende en tot in de puntjes uitgevoerde coming-of-age voorstelling die een breed publiek raakt. 

ma 16 jan 2023
Theater aan het Vrijthof:
Papyruszaal
20:00 - 21:45 / 1 pauze
Sterrang € 30
Rang 1 € 25
Dans
Tickets
Zet op wensenlijst
Info
Première
D

 

Jennifer Romen (Maastricht, 1996)  werd drievoudig Europees Kampioen, drievoudig Wereldkampioen en won ze de World Dance Sport Games in Taiwan als solist en World of Dance Championship in Los Angeles.

FOTOGRAFIE 

Vera Schrobber & Daniel van Hauten