Dunja Jocic & Korzo

The Protagonist

Dunja Jocic & Korzo

The Protagonist

Vanuit een even originele als compromisloze visie op dans, maakt Dunja Jocic hallucinerende en filmische voorstellingen met een elektrisch geladen en grillig virtuoze danstaal.

In haar nieuwste voorstelling The Protagonist volgen we een narcistische, computerverslaafde jonge vrouw. Ze raakt steeds dieper verstrikt in de digitale wereld en krijgt het steeds moeilijker om zich staande te houden in de
verschillende realiteiten. In een poging grip te krijgen op haar leven, neemt ze het rigoureuze besluit offline te gaan. Haar toevlucht tot de analoge wereld veroorzaakt een stroom aan surrealistische dagdromen. Als in een verwarde online zoekmachine, raakt ze verstrikt in historische inconsequenties. Het heden mengt zich met de tijd van de mythische, gewelddadige en tragische Queen Mary. De vrouw moet vechten voor het behoud van haar identiteit.

di 26 mrt 2019
AINSI:
Theaterzaal
20:30 - 21:30
Prijs € 15
Dans
Tickets

Info
D
The Protagonist 7 - photo Jelena Jankovic.jpg The Protagonist 5 - photo Jelena Jankovic.jpg The protagonist 3.jpg The protagonist 1.jpg

 

 

'Het heden mengt zich met de tijd van de mythische, gewelddadige en tragische Queen Mary.'

Choreografie 
Dunja Jocic
Compositie 
Harry de Wit

Fotografie

Dennis Duinhouwer

Theatershuttle

Theater aan het Vrijthof biedt bij voorstellingen in AINSI de mogelijkheid om voor €7 met een busje heen en terug te reizen.

Meer informatie Over AINSI Theatershuttle