Framed

Conny Janssen Danst

18.03.2023 Conny Janssen Danst - Framed

 Een LED-scherm van 33 m2 representeert als een abstract schilderij de huid van de stad. De getoonde filmbeelden dienen als lichtbron en gevoelssensor voor de avontuurlijke groep dansers. 

Window on the City


In Framed zien we verschillende levens (twaalf personages) in de stad, die ogenschijnlijk niets met elkaar te maken hebben: ieder in zijn eigen ritme en routine, ieder met zijn eigen verlangen. Conny Janssen creëert een associatieve wereld, een mozaïek van fragmenten waarin de figuren voorbijtrekken, ronddwalend in hun eigen gedachten en waarbij we ontdekken wat hen verbindt. Framed is een filmisch gemonteerde vertelling waarin livedans, filmbeelden en muziek samenkomen om een gezamenlijke wereld te creëren.

'Juist in deze tijd, waarin we geïsoleerder leven dan we misschien willen, laten we zien dat iedereen op zijn eigen manier omgaat met het gevoel dat achter onze dagelijkse levens schuilt.’ – Conny Janssen

Framed is een filmisch gemonteerde vertelling waarin livedans, filmbeelden en muziek samen komen om een gezamenlijke wereld te creëren.
za 18 mrt 2023
Theater aan het Vrijthof:
Papyruszaal
20:00
Inleiding 19:00
Sterrang € 37,50
Rang 1 € 32,50
Dans
Tickets
Zet op wensenlijst
D

 

FOTOGRAFIE

Raymond de Vries