Gioia Live

Bitter Sweet Dance

Bitter Sweet Dance - Gioia Live

Bitter Sweet Dance creëert sterk fysieke en licht absurde voorstellingen die tot in elke vezel van het lichaam doordringen. 

Tijdens twee manieën werden de grootste dromen en zwartste nachtmerries van Gioia Fiorito realiteit. Op vol tempo, energiek en ontremd was ze als een niet te stuiten natuurkracht met een unieke beleving van de wereld om haar heen. Nu, tien jaar later, leeft ze een regelmatig leven, maar niet zonder de rijkdom van haar verbeelding.

In Gioia Live eert ze samen met danseres Mara Hulspas de kracht van fantasie, droomt ze over de toekomst en reflecteert ze op het verleden. Met dans, video en tekst ontspint er zich een spel tussen waan en werkelijkheid. De warme, ongrijpbare en krachtige dans van Mara en de poëtische, humorvolle en scherpe reflecties van Gioia vloeien samen in een intense voorstelling die de autonomie van het individu viert.


Met Gioia Live wordt voortgebouwd op de filmdocumentaire Gioia, die Liat Waysbort in 2019 met Laura Stek maakte en die werd genomineerd voor een Gouden Kalf voor korte documentaires.
 

wo 3 nov 2021
Theater aan het Vrijthof:
Bovenzaal
20:30 - 21:20
Prijs € 17,50
Dans
Tickets
Zet op wensenlijst
Info
D

Choreografie
Liat Waysbort
Dans
Gioia Norina Melody Fiorito
Mara Hulspas

fotografie

Bart Grietens