Good Morning Class: all levels

Henny Jurriëns Studio

Good Morning Class: all levels

Henny Jurriëns Studio

De Henny Jurriëns Studio (HJS) in Amsterdam is opgericht in 1996 en is vernoemd naar één van Nederlands beste en meest geliefde dansers. HJS wordt beschouwd als een van de belangrijkste open studio’s voor professionele dansers in de wereld en is het hele jaar geopend.

Naast de dagelijkse technieklessen wordt er een grote verscheidenheid aan workshops en masterclasses gegeven in verschillende stijlen, waaronder die van de meest actuele en toonaangevende choreografen. De jaarlijkse Amsterdam Summer Intensive trekt dansers uit meer dan 40 landen. De studio fungeert als netwerk en centrum voor freelance danskunstenaars en biedt periodiek de mogelijkheid om eigen werk op het podium te tonen of samen te werken met choreografen en vervolgens op te treden. 

Ballet met Laura Bernasconi
Laura Bernasconi is een choreograaf, danseres en docent klassiek en hedendaags ballet aan de faculteit van het Peridance Capezio Center in New York City. Laura heeft lesgegeven en gecoacht voor gezelschappen en scholen zoals Alvin Ailey American Dance Theater, Broadway Dance Center, Joffrey Ballet School, Nederlands Dans Theater, Scapino Ballet, Henny Jurriens Studio, CODARTS Rotterdam, Norwegian National Ballet, Carte Blanche Norwegian Contemporary, Australian Dance Theatre en Basel Ballet.

Laura geeft ook lessen en workshops in hatha yoga, AcroYoga, Thai / Shi’atsu / zelfmassage, pointe, partnering en choreografie.

Laura's lessen zijn gericht op een gezonde benadering van ballet met behulp van principes van helende kunsten zoals Gyrotonic, Feldenkrais, de Alexandertechniek, de Ilan Lev-methode, yoga en mindfulness, waarbij elke student individuele aandacht en begeleiding krijgt.


De balletles op zondagochtend is voor alle niveaus en zal zich richten op muzikaliteit en expressie terwijl er wordt gewerkt aan de juiste ballettechniek.
 

zo 2 okt 2022
Overige locaties :
Danstent op het Vrijthof
10:00 - 11:00 / 0 pauzes
Dans
Tickets
Zet op wensenlijst
Info

GRATIS TOEGANG, RESERVEREN VERPLICHT

D