Isabelle Beernaert

Laat me

Isabelle Beernaert - LAAT ME

Iedereen legt een eigen pad af. Maar wat is uw unieke pad om te bewandelen? In de huidige maatschappij ervaart u al snel de druk om te presteren, angst voor mislukking of om anderen teleur te stellen. Hoe zorgt u dat u uw eigen stem blijft volgen en leeft vanuit authenticiteit?

Isabelle Beernaert weet met haar choreografieën de harten van het publiek te raken. Maar hoe komt het dat iets u raakt of juist niet? Volgens Isabelle komt dit voort uit de bezieling waarmee dingen worden gecreëerd. De passie, de liefde, de intentie die erachter zit, de roep van uw hart. Dit thema staat centraal in de voorstelling Laat me. Voor de muziek in Laat me heeft Isabelle zich laten inspireren door grootmeesters van de Nederlandstalige chansons. Laat u meeslepen en verrassen door dans op prachtige Nederlandstalige klassiekers. 

za 1 feb 2020
Theater aan het Vrijthof:
Papyruszaal
20:00 - 21:35
Inleiding 19:00
Prijs € 28
Sterrang € 33
Dans
Tickets

Info
D
Laat me - Isabelle Beernaert Laat me - Isabelle Beernaert Laat me - Isabelle Beernaert

fotografie

Daniel Philippe Borst en Kim Vos

Exclusieve clinic door Isabelle Beernaert!


Isabelle Beernaert weet met haar choreografieën de harten van het publiek te raken. Maar hoe komt het dat iets je raakt of juist niet? Volgens Isabelle komt dit voort uit de bezieling waarmee dingen worden gecreëerd. De passie, de liefde, de intentie die erachter zit, de roep van je hart. Dit thema staat centraal in de voorstelling Laat me.
Voorafgaand aan de voorstelling zal choreografe Isabelle Beernaert persoonlijk een clinic begeleiden. Zoals in het proces bij het creëren van een nieuwe productie, begeleidt Isabelle je door een thema heen. Dit kan aanvullend werken op jouw persoonlijke ontwikkeling als danser of als mens in het dagelijks leven. Er wordt gewerkt op inleving, intentie, bezieling , bewustzijn van of rond een thema. 

Duur: 2 uur, van 14:00 – 16:00
Niveau/leeftijd: vanaf 16 jaar en geen specifiek niveau vereist
Locatie: Theater aan het Vrijthof
Kosten: €40 (clinic incl. goodiebag)
Aanmelden kan bij het boeken van een ticket voor de voorstelling of direct via de UITbalie (0433505555).