Jens van Daele / Burning Bridges

NachtHexen IV: Battre

Jens van Daele | Burning Bridges NachtHexen IV: Battre

NachtHexen IV: Battre is het vierde deel in een reeks over ‘sterke vrouwen in straffe tijden’. Moed, doorzettingsvermogen, mededogen en spijt vormen hierin de rode draad.

In NachtHexen IV: Battre vechten twee danseressen een duel uit op het scherpst van de snede. Ze gaan gelijk op, bijten zich stuk op elkaar. Het duel kent geen winnaar. Toch is er een sprankje hoop. Een klein wit vlaggetje wordt gehesen, de strijd gestaakt. Jens van Daele presenteert een energiek, krachtig, theatraal, maar ook verstild dansconcert met indringende live muziek. De herkenbare poëtische touch raakt de toeschouwer rechtstreeks in het hart. De voorstelling is niet alleen een aanrader voor dansliefhebbers, maar zeker ook voor muziek- en theaterliefhebbers.


Surplus- programma
Bij deze voorstelling ontvangt u, naast de reguliere inleiding, een heel speciale introductie. Studenten van iArts Maastricht verdiepten zich in het thema en de maker van de voorstelling, en zullen u een artistieke introductie op het werk geven… De introductie start aansluitend op de reguliere inleiding.

iArts Maastricht is een interdisciplinaire bacheloropleiding, waarin studenten getraind worden om via artistieke methodes actuele wetenschappelijke en sociale vraagstukken te onderzoeken en bevragen. iArts is onderdeel van Hogeschool ZUYD.

vr 24 apr 2020
AINSI:
Theaterzaal
20:30
Inleiding 19:30
Prijs € 15
Dans
Info
Geannuleerd
D
Jens van Daele | Burning Bridges NachtHexen IV: Battre Jens van Daele | Burning Bridges NachtHexen IV: Battre Jens van Daele | Burning Bridges NachtHexen IV: Battre Jens van Daele | Burning Bridges NachtHexen IV: Battre

fotografie

Janiek van Dijk & Rick van Woudenberg

 

TRAILER
Maker: Hannah Goedhart
Dansers: Patricia van Deutekom en Marijn van der Sande