Jens van Daele's Burning Bridges

NachtHexen II: La Parisienne

NachtHexen II La Parisienne - campagnebeeld.jpg

Een geheim. Begraven in een dagboek. NachtHexen verlaten hun huizen. De straten op. De lichtstad in. Een nacht van terreur, ontij en onbegrip. De huidige tijd. Ik hoor het geluid van wanhoop en moed. Ik proef de smaak van angst op hun uitgedroogde lippen. Monden die tegenstand blijven verklaren. Ik voel de saamhorigheid. Donoren van kracht in barre dagen. Bakens van licht in een verduisterde stad. Sterke vrouwen in straffe tijden. Krachtige en ingetogen dans. Stevig en gevoelig teksttheater. Doordringende en verstillende live-muziek.

'Een nieuwe of hernieuwde kennismaking met de krachtige fysieke stijl van Van Daele'

wo 10 apr 2019
AINSI:
Theaterzaal
20:30 - 21:44
Inleiding 19:30
Prijs € 15
Dans
Tickets

Info

Voorprogramma 19:30 
Nagesprek 21:45 

D
DSC00547.jpg DSC00355.jpg DSC00389.jpg DSC04466.jpg

Jens van Daele | Burning Bridges vindt educatie en samenwerken met lokale talenten belangrijk! We geven deze getalenteerde jongeren graag een podium. Zo slaan we een brug tussen de professionals en studenten, leren we van elkaar en het geeft ontzettend veel energie met deze nieuwe generatie aan de slag te zijn. Daarom presenteren we rond deze voorstelling een bijzonder voorprogramma in samenwerking met Opleiding Dans Maastricht.

'Bijzonder voorprogramma in samenwerking met Opleiding Dans Maastricht'


Opleiding Dans Maastricht / Intensieve DansAcademie (ODM/IDA) is zoals de naam al zegt, een talentopleiding dans. Een samenwerking van Codarts, LVO Maastricht en Kumulus om jong danstalent de gelegenheid te geven een vooropleiding/ intensief danstraject op maat te volgen tot ‘technisch geschoolde hedendaagse dansers’. De individuele ontwikkeling en coaching van het danstalent staat centraal. Tijdens de vooropleiding krijgen jonge talenten naast hun fysieke, danstechnische training ook veel andere vaardigheden mee die van belang zijn voor het beoefenen van het dansvak, zoals zelfdiscipline ‐ incasseringsvermogen – inlevingsvermogen ‐ creatief denkvermogen ‐ zelfstandig kunnen werken – kunnen werken in een team ‐  en het kunnen presenteren voor (een groot) publiek.  ODM/IDA levert jonge dansers af die beschikken over eigenheid, authenticiteit en sociale vaardigheden. ODM/IDA heeft de afgelopen jaren een heel mooie relatie opgebouwd met Jens van Daele | Burning Bridges en is dankbaar nu het toneel met ze te mogen delen. Kwaliteit van de bovenste plank, op de planken.

Highlights uit de voorstelling EigenWerk 2018, een choreografieproject gecoacht door Marishka van Loon en Yvette van der Slik.

ZIE OOK

jensvandaele.com

 

Theatershuttle

Theater aan het Vrijthof biedt bij voorstellingen in AINSI de mogelijkheid om voor €7 met een busje heen en terug te reizen.

Meer informatie Over AINSI Theatershuttle

Fotografie

KPRNJ