Kalpana Raghuraman

Hitting True North

Kalpana Raghuraman Hitting True North

Choreograaf en cultureel antropoloog Kalpana Raghuraman onderzoekt in deze dans- en muziekvoorstelling hoe mensen zich verhouden tot constante verandering in de externe wereld. 
Of je nu een vluchteling bent die een plek moet vinden in een totale nieuwe cultuur; een expat die constant van land wisselt en steeds nieuwe vriendschappen en verbintenissen moet aangaan, of je leven beïnvloed wordt door een ziekte van een geliefde: deze situaties dwingen mensen om hun innerlijke kompas te vinden

Hoe vind je in een wereld die steeds interactiever, steeds sneller en steeds complexer wordt, de route naar je eigen kracht? Wat is de manier om je te kunnen aanpassen aan veranderende situaties, culturen en contexten? In Hitting True North gaan vier dansers, een violist (Oene van Geel)  en een accordeonist (Oleg Fateev)  op zoek naar hun innerlijke kompas.


Surplus- programma
Bij deze voorstelling ontvangt u, naast de reguliere inleiding, een heel speciale introductie. Studenten van iArts Maastricht verdiepten zich in het thema en de maker van de voorstelling, en zullen u een artistieke introductie op het werk geven… De introductie start aansluitend op de reguliere inleiding.

iArts Maastricht is een interdisciplinaire bacheloropleiding, waarin studenten getraind worden om via artistieke methodes actuele wetenschappelijke en sociale vraagstukken te onderzoeken en bevragen. iArts is onderdeel van Hogeschool ZUYD.
do 12 mrt 2020
AINSI:
Theaterzaal
20:30 - 21:35
Inleiding 19:30
Prijs € 15
Dans
Info
Geannuleerd
D
Hitting true north - kalpanarts Hitting true north - Kalpanarts Hitting true north - Kalpanarts

fotografie

Rosaleen Magnone & Bowie Verschuuren