KEIHARD

SALLY Dansgezelschap Maastricht

KEIHARD

SALLY Dansgezelschap Maastricht

KEIHARD is een voorstelling met keiharde dans! De toeschouwers worden getrakteerd op een aparte beleving. Ze nemen plaats op het podium, midden in de dansexplosie en dicht op de huid van de dansers. De energie wordt voelbaar, zelfs tastbaar, waardoor niemand stil kan blijven zitten.

KEIHARD toont de kracht van het collectief en wat je als groep van individuen teweeg kan brengen. Zeven dansers staan op het podium en laten zien hoe een collectief energie kan creëren, actiebereidheid kan aanwakkeren en voor verandering kan zorgen. SALLY laat het publiek ervaren hoe besmettelijk het is om naar dans te kijken: intens, virtuoos, vol humor en KEIHARD ‘in your face’.

vr 22 jan 2021
AINSI:
AINSI Theaterzaal
19:30
Inleiding 18:30
Prijs € 15
Dans
Tickets Wensenlijst
Info

Deze voorstelling is verplaatst van 3 en 4 april 2020 naar 22 januari 2021

D
KEIHARD - Sally Dansgezelschap Maastricht KEIHARD - Sally Dansgezelschap Maastricht

 

SALLY Dansgezelschap Maastricht maakt virtuoze en technisch uitdagende dansvoorstellingen voor kinderen, jongeren en iedereen jong van hart. Ze nodigt het jonge publiek en hun familie uit om via dans nieuwe en andere werelden te beleven en eigen werelden te creëren. Tegelijk wil ze de liefde voor dans, en in bredere zin de liefde voor de podiumkunst aanwakkeren. Voor een groot deel van het jonge publiek zijn de voorstellingen van SALLY hun eerste theaterervaring. Vanuit deze positieve beleving creëert SALLY ambassadeurs voor de kunsten en bouwt ze actief aan het publiek én de dansers van morgen.

Choreografie

Stefan Ernst, Martin Harriague
Dansers

Patrizio Bucci, Luis R. Pedraza Cedrón, Yun-Yu Chang, Cesare Di Laghi, Lea Giamattei, Amy Greene, Pedro Ricardo Henry
Kostuums

Mieke Kockelkorn
Decor

Janco van Barneveld
Lichtontwerp

Otto Eggersglüss