Michèle Anne De Mey

Amor

Michèle Anne De Mey

Amor

Als gevolg van een thermische shock tijdens een wintertour in Canada, belandt danseres en choreografe Michèle Anne De Mey plots in een coma waaruit ze pas na een tijd zal ontwaken.

'Herbeleving van een bijna dood-ervaring'


In Amor herbeleeft zij die bijna-doodervaring en de overweldigende liefde die zij van haar naasten voelt in een magisch visioen van licht en warmte. Amor is door zijn thematiek, de magnifieke filmbeelden van echtgenoot Jaco Van Dormael, magische theatertechnieken, Purcells prachtige muziek, het schitterende decor en het fascinerende samenspel tussen danseres en projecties een indringende en emotionerende voorstelling. Een universum waarvan je het bestaan niet kende.

Een voorstelling voor wie het ongelooflijke voor gelooflijk houdt. Voor wie gelooft in meer tussen hier en hiernamaals. En voor wie in de kracht van de liefde gelooft of tot dat geloof wil worden bekeerd.

di 16 apr 2019
Theater aan het Vrijthof:
Papyruszaal
20:00 - 21:15
Prijs € 28
Dans
Tickets

Info
Première
D
Michele-Anne-de-Mey-Amor-JulienLambert HR (37).jpg Michele-Anne-de-Mey-Amor-JulienLambert HR (8).jpg Michele-Anne-de-Mey-Amor-JulienLambert HR (30).jpg Michele-Anne-de-Mey-Amor-JulienLambert HR (19).jpg

 

'Magische zwaarmoedigheid'

Het Nieuwsblad

PRODUCTIE
Michèle Anne De Mey & Jaco Van Dormael, Astragales asbl / création Studio Théâtre National Wallonie-Bruxelles
DANS
Michèle Anne De Mey
REGIE
Jaco Van Dormael
CHOREOGRAFIE
Michèle Anne De Mey
COPRODUCTIE
Le Théâtre de Namur, Mars Mons arts de la scène, Canadian Stage (Toronto), La Coop asbl, La Coop asbl & Shelter Prod, with the support of taxshelter.be & ING & tax shelter du gouvernement fédéral de Belgique

Fotografie

Julien Lambert