Mother's White

Danstheater AYA & Silbersee

 Danstheater AYA & Silbersee - Mother's White 12+

De dans- en muziektheaterproductie Mother’s White gaat over de relatie tussen een witte moeder en een zwart kind. De moeder ziet dat haar kind tegen andere grenzen aanloopt dan zij gewend is. Het voelt machteloos als je wordt beoordeeld op je huidskleur. Wanneer kom je als moeder in actie?

Mother’s White gaat over verwarring van huidskleuren, privileges en de wil om elkaar te aanvaarden. Daarbij weet Ryan Djojokarso als geen ander schrijnende situaties met humor te benaderen. Samen met Silbersee brengt Danstheater Aya makers en performers met achtergronden van klassiek tot urban samen. Daarbij staat de menselijke stem centraal.

vr 27 jan 2023
AINSI:
AINSI theaterzaal
20:30 - 21:20
Prijs € 18,50
Kinderen € 12,50
Dans
Tickets
Zet op wensenlijst
D


Biografie Ryan Djojokarso (Suriname, 1983)
Nadat hij afstudeerde aan Codarts/Dansacademie Rotterdam, was Ryan Djojokarso een veelgevraagd danser en werkte hij samen met uiteenlopende choreografen, waaronder Itzik Galili, Liat Waysbort, Erik Kaiel, Keren Levi, Ugo Dehaes, Itamar Serussi en Tabea Martin. Sinds 2013 heeft hij zich ontwikkeld als choreograaf onder de vleugels van Korzo, Scapino Ballet Rotterdam, Konzert Theater Bern en Conny Janssen Danst.

Ryan heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een veelzijdig maker. Hij heeft een eigen artistieke signatuur en maakt toegankelijke voorstellingen met humor die een breed en cultureel divers publiek aanspreken. Divers in leeftijd, afkomst en kleur. Zijn voorstellingen combineren hedendaagse dans met andere disciplines zoals zang, live muziek, video, mime en spel.

Regie/choreografie Ryan Djojokarso
Muzikale leiding Romain Bischoff
Dans Lenna Maarte Schouten, Sherise Strang
Componist & speler Akim Moiseenkov
Performer & zang Maya Alban Zapata
Libretto Sjaan Flikweert
Geluidsontwerp Maurits Thiel
Lichtontwerp Ate Jan van Kampen