Open Your Mind X The Notorious IBE - voorrondes

Open Your Mind | The Notorious IBE | Nederlandse Dansdagen

02.10.2021 NDD Open Your Mind X Notorious IBE (1).jpg

Ben jij een verborgen talent voor urban dance zoals hiphop of popping? Of verbaas jij iedereen met je stemkunsten? Beklim dan het podium tijdens deze voorrondes en wie weet doe jij mee tijdens het main event om 20.00! 

Tijdens het main event staan eerst twee experimentele battles op het menu, waarbij de grenzen tussen theater en wedstrijd vervagen. Zowel in de dansbattle als beatproducers challenge halen deelnemers het beste in elkaar naar boven en verrassen het publiek met hun talenten. 

Het main event wordt afgesloten met de solo Stimuli van Dieke De Jong. Zij was winnaar van de Kunstbende in 2020. In Stimuli neemt zij het publiek mee in de wereld van prikkels en hun gedaantes. Indrukken en zintuiglijke impulsen worden onder de loep genomen en prikkels ontmoeten elkaar op het podium. Een combinatie van uiterst en alledaags zorgt voor een verhaal met karakter. De grens wordt opgezocht, maar wat als deze wordt overschreden? Een mix van conceptuele improvisatie en choreografie laat ruimte voor prikkels die op het moment zelf vertaald kunnen worden naar dans.

Dit programma is een samenwerking van Nederlandse Dansdagen en The Notorious IBE.
 

02.10.2021 Nederlandse Dansdagen - Open your mind X Notorious IBE Main Event

Open Your Mind X The Notorious IBE - Main Event

Open Your Mind | The Notorious IBE | Nederlandse Dansdagen

za 2 okt 2021
Overige locaties :
Landbouwbelang
17:00 - 20:00
Dans
Tickets
Zet op wensenlijst
Info

Gratis, reserveren verplicht

D