Panama Pictures

Stripped

Panama Pictures Stripped

Met Panama Pictures presenteert Festival de Nederlandse Dansdagen een nieuwe en authentieke signatuur: ongepolijst en rauw, maar met een natuurlijke souplesse waarbij dans en circus naadloos in elkaar overvloeien. Het gezelschap bezoekt het festival met Stripped.

Stripped is een intiem portret van een man die probeert te achterhalen wie hij in wezen is. In gesprek met zichzelf en het publiek onthult hij laag voor laag een andere kant van zijn karakter. De aerial straps dienen daarbij als verlenging van zijn lichaam, als beperking van zijn bewegingsvrijheid maar ook als opstap tot een andere werkelijkheid. Aerial strap artiest Tarek Rammo staat centraal in de choreografie van Pia Meuthen. Zijn persoonlijkheid, achtergrond en relatie met zijn discipline zijn het vertrekpunt van deze creatie. 

'Een bijna perfecte combinatie van circus
(aerial straps), hedendaagse dans en een zorgvuldig samengestelde soundtrack. Tarek Rammo (acrobatiek/dans) heeft me serieus omvergeblazen.'

Marc Celis, voorzitter circuscommissie, Vlaamse Circusmagazine

za 5 okt 2019
Overige locaties :
Landbouwbelang
21:00 - 21:25
Prijs € 10
Dans
Tickets

Info
D

 

Over Panama Pictures
Panama Pictures is het huisgezelschap van de Verkadefabriek in ’s-Hertogenbosch en wordt structureel ondersteund door Fonds Podiumkunsten, Provincie Noord-Brabant en de gemeente ’s-Hertogenbosch. Het gezelschap werkt vanuit Nederland maar veroverde ook een internationale plek met buitenlandse residenties en voorstellingen in o.a. Duitsland, Polen, Rusland, Noorwegen, Spanje, Indonesië, Maleisië en China.

Acrobatiek/ dans

Tarek Rammo


Choreografie

Pia Meuthen


Muziek

o.a. Strijbos & van Rijswijk