Presentatie

espaco agora now

Presentatie

espaco agora now

Espaço agora now is een bijzonder project dat de ontwikkeling van kunstenaars en het publieke experiment in de podiumkunsten opnieuw voorstelt, en een volledig nieuw model van artist residency in de podiumkunsten biedt.

Het project zal tegen 2024 worden verankerd door een internationaal netwerk van grootschalige ruimtes in vijf verschillende steden over de hele wereld: Rotterdam, Londen, Buenos Aires, Belgrado en Lissabon. Deze ruimtes bieden onderdak aan residenties die kunstenaars de tijd, verwantschap en middelen geven om ideeën vanaf het vroegste punt in het creatieve proces te verkennen en te testen. 

Deze presentatie op de Nederlandse Dansdagen is er een in een reeks van activiteiten die plaatsvinden met festivals en culturele partners op verschillende plaatsen over de hele wereld, die nieuwe perspectieven brengt en een netwerk opbouwt van kunstenaars die zich rond het project hebben verzameld. De sessie is interactief en we nodigen je uit om samen na te denken over de vraag: Wat is een residency?
 

za 1 okt 2022
Overige locaties :
Edmond Hustinxzaal
17:00 - 18:00
Dans
Tickets
Zet op wensenlijst
Info

GRATIS TOEGANG, RESERVEREN VERPLICHT

D

 

fotografie

Hugo Glendinning