SALLY Sessies #2 – Making of God is a DJ

SALLY Dansgezelschap Maastricht

SALLY Sessies #2 – Making of God is a DJ

SALLY Dansgezelschap Maastricht

Deze tweede SALLY sessie staat in het teken van “making of” GOD IS A DJ. We geven je een kijkje achter de schermen van het maakproces en laten zien hoe een productie tot stand komt. Een open repetitie waar jij in participeert. Er worden dansfragmenten vertoont, we gaan het gesprek met jou aan, en laten je ervaren wat dansen met jou doet.   

GOD IS A DJ
God is a DJ brengt de ultieme beleving van de club naar het theater in een unieke samensmelting van dans, beats, lichtkunst,visuals en spoken word. Ervaar de sfeer en het saamhorigheidsgevoel van de dansvloer. Hier mag en kan iedereen zijn wie die wil zijn. Labels en hokjes gaan in rook op. Lees hier meer.

DE SALLY SESSIES
SALLY Dansgezelschap Maastricht nodigt je uit voor een nieuw theaterconcept in de Bovenzaal van Theater aan het Vrijthof . In De SALLY Sessies wordt steeds nieuw werk gedeeld. Dat kan een voorstelling zijn die compleet af is, maar ook een work in progress. Daarna gaan we het gesprek aan. SALLY is benieuwd naar de reactie van toeschouwers en nieuwsgierig naar wat ons publiek beweegt. Dát willen we tijdens De SALLY Sessies ontdekken. Samen met jou.

vr 20 jan 2023
Theater aan het Vrijthof:
Bovenzaal
20:30 - 21:30
Dans
Tickets
Zet op wensenlijst
Info

Gratis toegankelijk, reserveren verplicht

Bijgeboekt
D