WArd/waRD – Ann Van den Broek

Zooming in on Loss

WArdwaRD-Ann-Van-Den-Broek-Zooming-in-on-Loss-WArdwaRD HR (1).jpg

De Vlaamse choreograaf Ann Van den Broek en haar gezelschap WArd/waRD stapelen al vele jaren succes op succes met gedurfde en experimentele voorstellingen. The Memory Loss Collection is een groot project waarin zij aandacht vraagt voor het functioneren van de hersenen en het effect van geheugenverlies.
 
Binnen dit project worden de komende twee jaar drie nieuwe voorstellingen en een randprogramma ontwikkeld. Het intieme Zooming in on Loss is de tweede voorstelling in deze reeks. Het publiek wordt met behulp van live geluid en camerawerk meegenomen in de werking van zintuigen en beweging in relatie tot het geheugen. Van den Broek zoomt in op details van geheugenverlies, zoals veranderingen in emoties en gezichtsuitdrukking en het verband tussen herinnering en zintuiglijke waarnemingen als horen, zien en voelen. Hoe ervaart een persoon het ontglippen van zijn herinneringen? En wat zijn de consequenties voor de omgeving?


Geen geplaceerde plaatsen:
De voorstelling Zooming in on Loss wordt gespeeld op een vlakke vloer rond een multimedia-installatie van 1.80 bij 1.80. Het publiek staat daar omheen en kan de voorstelling van alle kanten bekijken. 

Inleiding door Fons Dejong middels een interview met Ann Van den Broek

_MG_5217 zw-w.jpg _MG_5259.jpg _MG_5348 zw-w.jpg _MG_5012 zw-w.jpg
di 23 apr 2019
AINSI:
Theaterzaal
20:30 - 21:30
Inleiding 19:30
Prijs € 15
Dans
Tickets

Info
D

ZIE OOK
wardward.be 

Theatershuttle

Theater aan het Vrijthof biedt bij voorstellingen in AINSI de mogelijkheid om voor €7 met een busje heen en terug te reizen.

Meer informatie Over AINSI Theatershuttle