2021: Een Ruimtereis 4+

Het Laagland

Het Laagland 2021: Een ruimtereis

In 2021: Een Ruimtereis laten twee astronautjes in spé hun fantasie sneller reizen dan het licht. In deze verbluffende ‘houtje-touwtje kleuter-sciencefiction’ gaan twee fantasievolle geesten dapper het avontuur van de nacht aan.

Een muzikaal sciencefiction avontuur


De slaapkamer ontpopt zich tot een spectaculair lanceringsplatform. De ruimtereizigers maken zich klaar voor de start, voor de lancering, de lift off. De één vol hoop, de ander met knikkende knieën. Mag het licht aan blijven? Kan dat in de ruimte? Komen ze daar wel en hoe hoog kun je eigenlijk het heelal in? En wat als het fout gaat? Drie, twee, één … Daar gaan ze! Voor iedereen die nog weet óf juist vergeten is hoeveel durf ervoor nodig is om in slaap te vallen, in het donker te stappen en niet te weten wat er gaat komen. Met gewichtloze dromen, buitenaardse humor en live gemaakte geluidseffecten laat deze ode aan verbeeldingskracht, moed én de film 2001: A Space Odyssey niemand onberoerd. 

zo 21 nov 2021
AINSI:
AINSI Theaterzaal
16:00 - 17:00
Prijs € 12
Kinderen € 8
Familie en Jeugd
Tickets
Zet op wensenlijst
F

'Een aanstekelijke voorstelling over de nacht voor iedereen ouder dan 4 jaar'

de Volkskrant ★★★★

WEB 2021 - Een Ruimtereis (1).JPG WEB 2021 - Een Ruimtereis (4).JPG WEB 2021 - Een Ruimtereis (7).JPG WEB 2021 - Een Ruimtereis (3).JPG

Regie en concept
Lennart Monaster
spel

Joris Erwich, Kyra Bououargane

tekst

Sanne Schumacher, Lennart Monaster

fotografie

Tetsuro Miyazaki, Studio Denk