Assepoester, de musical 4+

Assepoester, de musical 4+

Na een succesvolle reeks meeslepende sprookjesmusicals betovert Van Hoorne Entertainment in 2022 haar bezoekers met Assepoester, de musical.

Met ruim 125.000 bezoekers per theaterseizoen, zijn de sprookjesvoorstellingen al vele jaren op rij échte publiekstrekkers. In Assepoester, de musical komt het wereldberoemde verhaal tot leven waarin een meisje door haar gemene stiefmoeder wordt uitgebuit, maar met behulp van een goede fee de kans krijgt haar eigen dromen na te jagen.

Uiteraard mag ook in deze sprookjesvoorstelling een flinke dosis humor niet ontbreken. Zo zullen Assepoesters stiefmoeder, haar stiefzus en stiefbroer zorgen voor hilarische momenten. Samen met de betoverende liedjes, prachtige meerstemmigheid en schitterende kostuums is deze familiemusical een ware belevenis voor jong, maar ook voor oud!

za 17 dec 2022
Theater aan het Vrijthof:
Papyruszaal
14:00 - 15:15 / 0 pauzes
Prijs € 26
Kinderen € 26
Categorieën - Familie en Jeugd
Tickets
Zet op wensenlijst
F

Doe mee met de verkleedwedstrijd!
Kom verkleed naar het theater en meld je vóór de voorstelling aan bij de sprookjesbalie voor de sprookjesverkleedwedstrijd. De mooiste creatie wordt na afloop van de voorstelling beloond met een sprookjesachtige prijs.

Assepoester, de musical 4+ Assepoester, de musical 4+ Assepoester, de musical 4+ Assepoester, de musical 4+

Fotografie

Nick van Ormondt

Levin de Boer