Belle en het Beest, de musical 4+

Belle en het Beest, de musical 4+

Een nieuw sprookje komt tot leven in het theater: Belle en het Beest De Musical!

Echte schoonheid zit diep vanbinnen; zo vertelt het bijzondere verhaal van de dertiende sprookjesvoorstelling van Van Hoorne Entertainment. Met ruim 125.000 bezoekers per theaterseizoen zijn de magische familiemusicals, waaronder De Kleine Zeemeermin en Doornroosje, al vele jaren échte publiekstrekkers. De sprookjestraditie gaat verder met Belle en het Beest De Musical!

In één van de meest romantische volkssprookjes speelt Bettina de rol van Belle: een slim, sprankelend meisje die verder leert kijken dan het woeste uiterlijk van het Beest. Natuurlijk komt ook in dit kleurrijke koninkrijk het altijd populaire, groene tovenaarsduo Titus & Fien tevoorschijn. Uiteraard zorgen zij weer voor een flinke dosis beestachtig goede humor voor jong én oud!

Zet het masker af, en toon je ware gezicht! Met de betoverende liedjes, prachtige meerstemmigheid, schitterende kostuums en hi-hilarische scènes is Belle en het Beest De Musical de mooiste, meest magische voorstelling voor de hele familie! 
 

za 16 apr 2022
Theater aan het Vrijthof:
Papyruszaal
13:30 - 14:45
Prijs € 24
Kinderen € 19,50
Familie en Jeugd
Tickets
Zet op wensenlijst
F

Foto
Nick van Ormondt, Wim Lanser

Het verhaal
Het hele dorp is in rep en roer. Binnenkort wordt prins Dinand 21 jaar en gekroond tot koning. Hij mist alleen nog een koningin aan zijn zijde. De dorpsmeisjes zijn al druk bezig met hun grootse trouwplannen. Alleen Belle heeft een heel ander idee; het mooie, slimme meisje droomt van haar eigen grote avonturen buiten de dorpsmuren. Wat moet zij nu met een man? Intussen bereikt het grote nieuws ook het tovenaarshuisje van Titus en Fien. Maar, wacht eens even... als de prins koning wordt, zal Fien nooit de machtigste vrouw van het land kunnen zijn! Samen met Titus bedenkt ze een verschrikkelijke vloek: de prins verandert in een lelijk beest. Zal hij ooit nog de ware liefde vinden of blijft hij voor altijd een afzichtelijk monster?

Belle en het Beest De Musical 006 - Wim Lanser.jpg Belle en het Beest De Musical 010 - Wim Lanser.jpg Belle en het Beest De Musical 003 - Wim Lanser.jpg Belle en het Beest De Musical 001 - Wim Lanser.jpg

Producent Van Hoorne Entertainment    
Cast Bettina Holwerda, Kick Spijkerman, Titus & Fien e.a.        
Regie Bas Groenenberg