BullyBully 3+

Maas theater en dans

Maas theater en dans BullyBully

Wat hebben een peuter en een gemiddelde wereldleider met elkaar gemeen? Zou die president soms ook een driftbui krijgen in het gangpad van de supermarkt? Of gillen totdat hij krijgt wat hij wil? Laat een dreumes speechen en een volwassen man in pak onzin brabbelen. Als je door je oogharen kijkt, zie je bijna het verschil niet meer. Alleen heeft de een het voor het zeggen en de ander moet doen wat er gezegd wordt.

Een peutermusical over kinderachtige grote mannen


In BullyBully ontmoeten twee wereldleiders elkaar in niemandsland. Een cultureclash op duploniveau, want wat de boer niet kent dat eet ie niet. Wat volgt is een ongemakkelijke ontmoeting tussen twee kinderachtige, maar machtige volwassenen die stukje bij beetje aan elkaar wennen. Een peutermusical à la West Side Story over vriendschap en ‘het onbekende’ met twee spelers, veel liedjes, grappig geruzie, gedram en een happy end. BullyBully is de langverwachte opvolger van Gezocht: konijn (‘oergeestig’), Aaipet (‘briljant’) en Pak’m (‘subliem en slim’), drie peutervoorstellingen van René Geerlings die duizenden peuters en ouders wereldwijd op het puntje van hun stoel kregen. 

zo 13 mrt 2022
Kumulus Theater
16:00 - 16:40
Prijs € 12
Kinderen € 8
Familie en Jeugd
Tickets
Zet op wensenlijst
F
BullyBully - Maas theater en dans BullyBully - Maas theater en dans BullyBully - Maas theater en dans BullyBully - Maas theater en dans

Foto
Jaap Scheeren

Kamerich & Budwilowitz