De Grote Efteling Koekoek Show 8+

Efteling Theaterproducties

De Grote Efteling Koekoek Show 8+ - Efteling Theaterproducties

Efteling Theaterproducties is terug in Maastricht. Na Pinokkio, De Sprookjesboom en het Sprookjesbos, brengt de Efteling in het najaar van 2021 De Grote Efteling Koekoek Show naar de grotere theaters van Nederland. Een voorstelling die, zoals we van de Efteling gewend zijn, in het teken staat van verwondering en betovering. 

In de Grote Efteling Koekoek Show worden we uitgenodigd door de directeur van de Efteling. Duimpjes omhoog, want dat gebeurt natuurlijk niet iedere dag. Omdat de directeur nog een brandje moet blussen bij de draak, mogen we alvast plaatsnemen in zijn bijzondere kantoor. Het kantoor hangt vol hendels, knoppen, beeldschermen met live beelden van alle loopings, de muntopbrengst van Ezeltje Strekje, maar ook een rode knop en een plattegrond. Nergens aankomen! Kunnen we de verleiding weerstaan en blijven we braaf? Of gaan we toch op onderzoek uit? Want waar zijn al die hendels en knoppen voor? En waar dient die grote rode knop eigenlijk voor? 

Hou jij van een goede grap en ben je klaar voor een spannend experiment? Kom dan naar de nieuwste show van de Efteling, want je bent wel koekoek als je niet komt!
 

zo 31 okt 2021
Theater aan het Vrijthof:
Papyruszaal
13:00 - 14:30
Prijs € 20
Kinderen € 18
Familie en Jeugd
Tickets
Zet op wensenlijst
F
De Grote Efteling Koekoek Show De Grote Efteling Koekoek Show De Grote Efteling Koekoek Show De Grote Efteling Koekoek Show