De Grote Red Je Reet Show 6+

Maas theater en dans

Maas theater en dans - De Grote Red Je Reet Show 6+

Echte jongens zijn stoer, sterk, houden van timmeren, sleutelen en tegen een bal schoppen. Het zijn doeners, vechters, geen praters en absoluut geen huilers. Een echte jongen wint. En, heel belangrijk, een echte jongen redt in elke situatie z’n reet, wat er ook gebeurt.


Spannende live game voor de hele familie
 

In De Grote Red Je Reet Show gaan vijf jongens de strijd met elkaar aan. Alleen de allerbeste kan winnen in deze zenuwslopende race van drie rondes. Een reality spelshow maar dan live en recht voor je neus. Zijn de mannen wel zo stoer als ze eruit zien? En zijn ze sterk genoeg om te verliezen? De Grote Red Je Reet Show is een mashup van Holland’s Got Talent, Expeditie Robinson, De 1, 2, 3 Show en Jackass voor 6+. 


 

zo 12 dec 2021
Theater aan het Vrijthof:
Papyruszaal
15:00
Prijs € 17,50
Kinderen € 15
Familie en Jeugd
Tickets
Zet op wensenlijst
F

 

René Geerlings over De Grote Red je Reet Show
‘Door films, boeken en tv, door opa’s, oma’s, vaders en moeders wordt ons al jaren een beeld geschetst van hoe een jongen eigenlijk hoort te zijn. Een hardnekkige blauwdruk waar we maar niet vanaf komen met z’n allen. En in deze nieuwe tijd komen daar nog meer verwachtingen bij, want tegenwoordig moet je als jongen ook over je gevoel kunnen praten zonder slap te lijken, moet je er goed en verzorgd uitzien zonder te vrouwelijk te zijn. Ook ligt er in deze maatschappij veel nadruk op ‘winnen’. Het leek me goed om daar een voorstelling over te maken en kinderen een hart onder de riem te steken. Natuurlijk met humor en een vette knipoog.’

CONCEPT EN REGIE
René Geerlings 
TEKST
Sanne Schumacher 
SPEL 
Milan Boele van Hensbroek, Erwin Boschmans, Dionisio Matias, Sacha Muller, Manon Nieuweboer, Felix Schellekens, e.a.
MUZIEK

Amir Vahidi 

FOTO

Jaap Scheeren