Dummies 8+

Collectief dOFt

Collectief dOFt - Dummies 8+

Ons leven zit vol ongeschreven regels: in de rij staan als je wacht, trakteren als je jarig bent, ‘gezondheid’ zeggen als iemand niest … Het lijkt allemaal vanzelfsprekend.

In Dummies zien we twee individuen die deze regels niet kennen, maar wel terecht komen in situaties waar ze nuttig kunnen zijn. En dat zorgt voor grappige, maar ook soms pijnlijke situaties. Dummies legt op een speelse manier de absurditeit van onze gewoontes bloot en toont de klungeligheid van onze doe-het-zelf-maatschappij.

Over de ongeschreven regels van onze doe-het-zelf-maatschappij


Collectief dOFt – uit te spreken als ‘d of t’, met de d van dans en de t van theater is een Leuvens danstheatergezelschap, opgericht in 2016. Ze staan bekend voor hun strakke uitvoering, poëtische beelden, acrobatische & gedetailleerde bewegingstaal, durf, engagement en kwaliteit. Met hun pas de deux tussen dans en theater hebben ze een eigen toneeltaal ontwikkeld die de perfectie van het imperfecte toont in toegankelijke, maar uitdagende voorstellingen. 

zo 15 jan 2023
Kumulus Theater
15:00 - 15:50 / 0 pauzes
Prijs € 13,50
Kinderen € 9,50
Familie en Jeugd
Tickets
Zet op wensenlijst
F

 

Collectief dOFt creëert in Dummies een fris, eigen, fysiek vocabulaire waarin acrobatiek, expressieve beweging en gevoel voor humor tot één geheel is vermengd.

Concept en regie

Piet Van Dycke

dans en spel

Julia Van Rooijen, Georgia Begbie, Piet Van Dycke