Het laatste koekje 3+

Het MINISTERIE van Onverrichter Zake

Het MINISTERIE van Onverrichter Zake Het laatste koekje 3+

Victor en Thorsten wonen in een huis. Victor breit elke dag een sjaal en Thorsten veegt de kamer. Samen drinken ze een kopje thee. Dat doen ze elke dag om half 4. Thee met een koekje. Hun pinken in de lucht. Breien, vegen en kopjes thee, meer hebben ze niet nodig. Op een dag staat er een heel groot DING midden in de kamer. Zo maar. Hoe komt dat ding daar? Wat zit er in? En nog belangrijker, wat doen ze met dat grote ding? Als je zelf het avontuur niet opzoekt, komt het avontuur wel naar jou. Victor en Thorsten krijgen een avontuur cadeau en vragen zich af of ze blij zijn.

Overwin je angsten, gooi je door het leven en geniet van het onbekende!


Het laatste koekje is een voorstelling over hoe je angsten kunt overwinnen door je in het leven te gooien en te genieten van het onbekende. Deze voorstelling is helemaal zonder tekst, met veel beweging, humor en met nieuwsgierigheid als motor.

zo 23 jan 2022
Kumulus Theater
16:00
Prijs € 12
Kinderen € 8
Familie en Jeugd

Zet op wensenlijst
Info
Geannuleerd
F
Het ministerie van onverrichter zake - het laatste koekje Het ministerie van onverrichter zake - het laatste koekje Het ministerie van onverrichter zake - het laatste koekje Het ministerie van onverrichter zake - het laatste koekje

Regie en script

Danielle Wagenaar
Spel

Niek van der Horst, José Montoya

Foto 

Jean van Lingen