Het lammetje dat een varken is 4+

Het Filiaal

Het lammetje dat een varken is 4+

Het Filiaal

Een vrolijke voorstelling gebaseerd op drie prentenboeken van Pim Lammers: Het lammetje dat een varken is (in 2018 bekroond met de Zilveren Griffel), De boer en de dierenarts (in 2019 geselecteerd door White Raven) en Kamiel de kameel

Het Lammetje dat een varken is gaat over een lammetje dat heel graag in de modder rolt en een varkentje blijkt te zijn. In De boer en de dierenarts doen de dieren net alsof ze allerlei gekke ziektes hebben, zodat die leuke dierenarts wel móet langskomen. En in Kamiel de kameel zijn de dieren in rep en roer, omdat er een nieuw dier komt wonen op de boerderij. Die vreemde kameel geeft een feestje voor iedereen.

Deze vrolijke voorstelling is doorspekt met live liedjes, waarbij de twee muzikale spelers zichzelf met verschillende instrumenten begeleiden, zoals een ukelele en zingende zaag.

Sacha Muller is gastmaker van deze voorstelling bij Het Filiaal. Samen met Maurits van den Berg maakt en speelt hij de voorstelling. Beiden speelden een hoofdrol (Blik en Stro) in de Filiaal grote zaal voorstelling Back to Oz. Sacha en Maurits maakten eerder ook succesvolle jeugdvoorstellingen voor Toneelschap Beumer&Drost, waaronder Gasten die in 2007 een Zilveren Krekel won.
 

Gebaseerd op de prentenboeken
van Pim Lammers 

zo 7 mei 2023
Kumulus Theater
15:00 - 15:50
Prijs € 13,50
Kinderen € 9,50
Familie en Jeugd
Tickets
Zet op wensenlijst
F

Pim's verhalen verrassen jong en oud met zijn originele en grappige kijk op hoe we omgaan met elkaar. Mooie, liefdevolle verhalen over jezelf zijn en hoe belangrijk vriendschap is.

gebaseerd op Drie prentenboeken van Pim Lammers

Maker, speler Sacha Muller

Speler Maurits van den Berg

Componist Gábor Tarján

Vormgeving Hiske de Goeje

Kostuums Eleftheria Lavdaki

Techniek Jeroen Hoekstra