Het verhaal van Anders 8+

Ryan Djojokarso | Danstheater Aya

Ryan Djojokarso Het verhaal van Anders 8+

Wat als er een plek zou zijn waar alles gewoon heel anders is? Choreograaf Ryan Djojokarso maakt een voorstelling vol dans en absurde humor. In dit verhaal gaan veel dingen niet zoals in de normale wereld. Alle regels gaan op de schop.

Danstheatervoorstelling over vriendschap, anders zijn en vertrouwen


Het verhaal van Anders gaat over Anders, Ike en Salina. Anders en Ike zijn onafscheidelijke vrienden. Ze hebben gezworen altijd samen te blijven. In een sprookje kan namelijk alles. Een kikker die in een prins verandert, een prinses die draken temt, twee prinsen die met elkaar trouwen. Dat dacht Ike in elk geval. Maar Anders voelde dat anders. Zeker als Salina in de straat komt wonen… Anders, Ike en Salina spelen tussen de regels, want ze hebben veel meer ruimte dan de wereld hun geeft. Soms moet je gewoon even anders kijken naar de dingen.

Ryan Djojokarso over de voorstelling: “We gaan op zoek naar een wereld waar alles zou moeten mogen en waar voor iedereen plek is. Wie zijn wij om over een ander te oordelen? In het stuk spelen we met cultuur, met aangeleerd gedrag, met kleur, met hokjesdenken. Welke cultuur neem je mee, waar hou jij van, waar val je op?” 

zo 4 okt 2020
AINSI:
AINSI Theaterzaal
14:00 - 15:00
Prijs € 11
Kinderen € 9
Familie en Jeugd
Tickets
Zet op wensenlijst
Info
Uitverkocht
F

Fotografie
Paulina Matusiak & Eddy Wenting (campagnebeeld)
Sjoerd Derine (repetitiefoto's)

 

Danstheater Aya - Het verhaal van Anders Danstheater Aya - Het verhaal van Anders Danstheater Aya - Het verhaal van Anders Danstheater Aya - Het verhaal van Anders