Liegebeesten 6+

Theater Sonnevanck

21.03.2021 Theater Sonnevanck - Liegebeesten 6+

Noa weet niet wat hij hoort. Praten zijn ouders nou over een zusje? Maar hij heeft helemaal geen zusje. Hij loopt de kamer in en ziet dat zijn moeder tranen wegveegt.

‘Niks aan de hand hoor, lieverd!’ Zijn moeder liegt, dat is duidelijk. De radertjes in zijn detectivebrein draaien op volle toeren. Waar is zijn zusje gebleven? Er is maar één mogelijkheid: het doucheputje. Die levensgevaarlijke plek in de badkamer. Samen met zijn onzichtbare vriend Priem trekt Noa moedig de magische wereld onder het doucheputje in om zijn zusje te vinden.
 

Is de enige manier om de liegebeesten te verslaan, de waarheid spreken? Of heb je zo nu en dan een leugentje nodig om je doel te bereiken?LET OP: Kies het juiste prijstype
We willen u vragen om bij het selecteren van tickets erop te letten dat u het juiste prijstype selecteert (‘Regulier’ voor volwassenen en ‘Kind’ voor kinderen t/m 12 jaar), óók indien de prijs hetzelfde is. Het is belangrijk voor ons om te weten wat de samenstelling van het publiek is in verband met het placeren op de avond zelf. Selecteer alstublieft in de Papyruszaal, hetzelfde zaal/balkondeel voor volwassenen als voor kinderen. U kunt dan naast elkaar zitten. Wij houden hierbij de richtlijn aan dat kinderen t/m 12 jaar vrijgesteld zijn van de 1,5m afstandsregel. U kunt maximaal 3 kindertickets boeken per order.

zo 21 mrt 2021
AINSI:
AINSI Theaterzaal
15:00
Prijs € 11
Kinderen € 9
Familie en Jeugd
Tickets Wensenlijst
F

Fotografie
Benning Gladkova